Líja 2010.01.10. 16:15

vendégségbe jöttem

szóval épp tanulnom kéne, de még nem tudok ezért írok inkább ide, hogy legyek vendég. Tegnap láttam jutubén egy srácot aki a norvég Lessen Gjöryctenörg névre hallgat (nem) és nagyon jó. Hyperactive, meg Amateur ezt pötyögjétekbe majd két fészbuk teszt között , de most lelövöm a poént mert még írni akarok. A második egy oylan videó ahol Lesa Gjökotzen (nem) dobol és zongorázik, anélkül hoyg tudna bármelyiket. Külön felvette ahoyg megüti a dobot mindegyik részén, meg ahoyg lenyom külön, egy ujjal zongorabillenytűket és így összevagdosta a videót. Szóval kurva kreatív, és olyan jó zenét csinált anélkül hoyg tudna hoyg az szemétség. aztán láttam egy videoklipjét valami Kyjergatsen (nem) együttesnek csinált "A bar in Amsterdam" című számára: és rajzolni is tud. (itt kezdtem az öngyilkosságon gondolkozni, minek éljek ha ő is van(óh!)..)
Az Hyperactive című otthon készített ilyen megmutatom mit tudok videója miatt ma már az emtívínél dolgozik. (itt kicsit elsötétül a kép és megjelenik egy live and work in america felirat,(nem- mivel semmi köze amerikához)


Én meg itt ülök azse tom mitcsináljak, de igazából nem csinálok semmit. Egy penész vagyok, amit ha magára hagynak egy büdösebb és csúnyább lesz. Mert ez nem úgy megy hogy jaj nem csinálhatom azt amit akarok, mert rohadtul de.

Igazából a 21. században élünk, ami két dolgot jelent, az egyik, hogy neten hamarabb kell koliba jelentkezni mint hogy megvan az átlagod, a másik meg hogy ha valaki bármit tud ami király akkor az sikeres lehet benne. Nm irattak szülieid zenesuliba de te tudod hogy van érzéked hozzáh hát csináld ahogy tudod! Ez már nem magyarország, ez már Youtubia, annyi ember férhet hozzá az életedhez hogy ha nem akarod, nem marad titokban hogy eltudod böfögni a himnuszt visszafelé. És komolyan- valakinek még tetszeni is fog.

Ja és mégegy színes apróság!
Áron gyorskajafüggése tesztelődik! Kéthét és ha elbassza szandálzokniban mászkálhat öt napig! vuhú, jómi?

A bejegyzés trackback címe:

https://dcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr451661431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efopee 2010.01.10. 18:37:36

amúgy az mtv felkérését visszautasította, merhogy ő aztán nem kurvul el...

jól csinálja

efopee 2010.01.10. 18:39:47

és nem fogok szandálzokniban mászkálni

erős vagyok

Dani˙ 2010.01.10. 20:47:59

Királyak a címkék! : )

Bortsi 2010.01.10. 21:40:21

szerintem a videók királyak, a cimkéknek semmi haszna

bíbora 2010.01.11. 16:59:26

ez igy van, ahogy leirtad. mar reg elmultak azok az idok amikor valami hasznosat kell csinalni hogy tuleld. sot muszaj hogy legyenek emberek akik szorakoztatnak masokat.

peneszes · http://www.peneszes.blog.hu 2011.09.29. 11:45:44

Ne búsulj, ha hagyod, hogy kiszárítson a nap, nem leszel többé penész. :)
süti beállítások módosítása