bíbora 2010.09.19. 10:35

ketto

 gonosz modon irok meg egy bejegyzest, hogy meg veletlenul se vegyetek eszre, hogy maszat irt es mindenki csak velem foglalkozzon.

most leirom, hogy mik is tortentek velunk. elso heten kellett csinalni egy video poetry nevu dolgot, egy film, amiben egy altalunk elore megirt szovegnek kellett elhangoznia es minden csoportnak kulonbozo tv csatorna tematikaja szerint kellett megcsinalnia ( vagy pedig a tv csatorna altal kellett inspiralodnia) a filmet. mi az animal planetet kaptuk amire a tobbiek hangosan es gyorsan kitalaltak valami fost (gondolom eszrvettetek, hogy a fos szo igen jelentos szerepet tolt be a bejegyzeseimbe, ez nalam azt jelenti, hogy abszolut nem kreativ, sot netalantan meg unalmas is). szoval leforgattuk a fost, amit fos modon megvagtak, amiben mar nem is voltam hajlando resztvenni(fos). vegul mi nyertuk meg a kozonseg dijat, amit nem egeszen ertek, na de hat ez van. hetvegen egy perc szabadidonk nem volt, szombaton megint csapatokba osztottak a halalukon levo masnapos embereket es at kellett irni egy dalnak a szoveget, koreografiat kitalalni meg ilyenek. mi dancing queent kaptuk, es vegul ugy dontottunk hogy egyaltalan nem is enekelunk, feketebe oltoztunk es befestettuk a kezunket es kitalatunk valami idiota koreografiat, eddig vegulis ez volt az elso jo otlete valakinek. masnap elmentunk evezni a  tengerhez, de igazabol kb 100mt eveztunk aztan visszajottunk (epp csak, hogy kieveztunk a kikotobol aztan vissza).

ez a het nagyon jo volt, elkezdodtek az orak, egy perc nem volt unatkozni, szerdan meglatogatott ivalo, akinek nagyon orultem beszelgettunk egy csomot, o majd jonni fog szerdankent jogara, szoval nagyon orulok neki. majd miutan elment kicsit berugtunk fannival, ez volt az a pillanat mikor en is veglegesen a magyarok csoportjahoz verodtem es azota kb nem is szolunk a fos danokhoz.

ez a hetvege meg megint baszott kurva jo, mert kitalaltak mindenfele programot, de mi meg csak annyit szeretnenk, hogy legyen mar egy nap, amikor csak fetrengunk, nem kell csinalni semmit. tenyleg tok kedves, hogy gondolnak ra, hogy legyen program , meg hogy egyutt legyunk, de nincs ra igeny. tegnap is egy versenyautot kellett epiteni csapatokban es utani versenyezni veluk, amit vegul a harom csaptban levo harom fiu oldott meg. ma meg mennenk kenuzni, de ez mar tenyleg szentsegtores, hogy vasarnap is ilyeneket csinaljunk. es persze, tok jo lenne, ha valaki ilyet szervezne nekunk magyarorszagon minden hetvegere, de nem akkor, ha nem barataiddal kell menned es nem akkor amikor akarsz.

a szobatarsamrol meg nem irtam: kristine. lett lany, amire kb harom nap utan jottem ra, miutan mindig kerdeztem tole, hogy hogy mennek bizonyos dolgok litvaniaban, es mindig kijavitott, hogy latvia, mondom jo biztos tok maskepp ejti ki, aztan gondolotam megnezem a  terkepen hol van litvania es akkor jottem ra, hogy latvia az alatta levo orszag, azaz lettorszag  (ezt mar tudtam magamtol :D). o egyebkent egy szoke torteto lany, sokat beszel, foleg magarol. teknot hallgat, vagy legalabbis azt mondta, de nala ez tulajdonkeppen paul van dykot es tiestot takar. i have a goooood ideaaaa illetve a yeaaah? amit veletlenszeruen naponta tobbszor elhagyja a szajat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr622306906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bortsi 2010.09.19. 13:13:52

a teknora vmiért elöször azt hittem h teknőt hallgat. nem volt így értelme :)
süti beállítások módosítása